Årsmøte, stand-up og debatt

Før det nye styret velges, stiller vi deg spørsmålet: Bør Nygårdsparken være et fristed for narkomane?

Under årsmøtet til Hordaland FpU vil spørsmålet om Nygårdsparken som fristed innlede en debatt der rus vil være hovedtemaet. Bør politiet slå ned på enkeltpersoners rusmisbruk? Kan en rusavhengig tvinges til behandling? Hva er forskjellen på alkohol og andre narkotiske stoffer?

Du kan delta i debatten og skissere dine løsninger for Bergens narkotikaproblem. Samtidig kan du være med på å trekke opp retningslinjene for Hordaland FpUs arbeid det kommende året..

Engasjere deg?

Om du vil gjøre noe mer enn å bare delta på arrangementer, kan du bli med i styret. Her trengs folk med forskjellige kvaliteter. Er du god til å snakke med mennesker, arrangere sosiale arrangementer, skrive leserinnlegg, delta i debatter eller rett og slett bare vil være med å kjempe for at FpU vinner skolevalget neste år? Da bør du ta kontakt med valgkomitéens leder, Marie Rosmer, på mail marie@fpu.no eller sende henne en melding på  tlf. 41442010.

Hvem, hva, hvor?

Årsmøtet arrangeres lørdag 27. November kl 15:30 i C. Sundts gate 56, og ingen påmelding er nødvendig. Etter møtet  blir det middag og stand-up. For påmelding til middagen, kontakt Ida Hansen på tlf. 90656627 eller send en mail til ida.hansen@fpu.no. Fylkeslaget dekker selvfølgelig mat og underholdning til alle som har betalt kontingenten sin og deltatt på møtet.

Etter middagen fortsetter vi på et av Bergens hoteller, og her vil det bli mulighet til å ha med seg alkohol. Selvsagt vil ingen under 18 år ha mulighet til å drikke.

Dersom du lurer på noe, ta kontakt med enten Ida eller Marie på ovennevnte kontaktadresser.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized