Reisebrev fra Israel – del 1

Den 30. august fikk jeg e-post fra FpUs 1. netsformann Himanshu Gulati, med tilbud om å reise til Israel. Turen er fullfinansiert av organisasjonen World Union of Jewish Students.

Jeg var i Israel i mai i år, en tur organisert av FpU. Det viktigste jeg satt igjen med etter den turen var “MER!”. Det var derfor ingen grunn til å tenke to ganger over dette tilbudet, og jeg tok sjansen på at det ville gå fint å få fri fra jobb for å oppleve dette fantastiske landet en gang til.

Velkommen til Israel

Turen og programmet er i sin helhet arrangert av tidligere nevnte organisasjon. De er en paraplyorganisasjon for alle jødiske studentorganisasjoner i verden. De har invitert to ungdomspolitikere fra en rekke land til å delta på dette programmet. Vi er i alt 17 ungdomspolitikere fra 9 ulike land, som skal ha en rekke interessante møter, oppleve mye spennende og ikke minst, ta med oss våre erfaringer hjem til våre organisasjoner, og dele de med våre medlemmer. FpU er representert ved Victoria Reynolds fra Akershus FpU, og undertegnede.

Jeg reiste fra Bergen i går klokken 17, via Amsterdam og landet på Ben Gurion Intl Airport rundt klokken 3 i natt. Victoria og jeg ble hentet på flyplassen og kjørt til Tel Aviv, hvor vi skal være frem til i morgen. Foreløpig har jeg stort sett kun fått tid til å sove og jobbe litt, men det trengs med det programmet som er lagt opp.

Brunch på "The Israeli version of Starbucks", i følge lederen for WUJS

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized