Endelig fredag!

Når det er kaldt og surt ute, er det hyggelig med varmt selskap inne. Fredag 23. november tok et tosifret antall FpUere en velfortjent pause fra Bergens grusomme høstvær og hverdagens stress med eksamenslesing.

Arrangementet var i regi av Bergen FpU og ble holdt på partikontoret og varte fra klokken 18 og frem til folk begynte å trekke hjemover eller på byen en time før midnatt.

Med alt fra tomater og vann til sjokolade og den mest sukkerholdige drikke på bordene ble det holdt mange ulike aktiviteter. Det var muligheter for å spille både FIFA13, Buzz og Need for speed på storskjerm, eller se film om finanskrisen. Høydepunktet denne kvelden var allikevel brettspillet ”Kokkelimonke” som både skapte latter og diskusjon.

Fremskrittspartiets Ungdom i Hordaland vil fortsette å arrangere uformelle medlemstreff hvor alle uavhengig av medlemsstatus kan delta, enten hele kvelden eller bare stikke innom.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized