Lokallag opprettet på Sotra!

I dag var en delegasjon fra fylkesstyret på Sotra for å opprette lokallag. Kommunene Fjell, Sund og Øygarden har tidligere dannet lokallag sammen Askøy, men får nå sitt eget lokallag, Sotra FpU.

Dagen begynte på Sartor senter med pizza og sosialt på Peppes Pizza. Under det sosiale ble det en del politiske diskusjoner, innen alt fra miljø og skatt til  kriminalitet og innvandring. Dette resulterte i at samtlige som ikke var medlem før arrangementet meldte seg inn.

Etterpå ble det avholdt årsmøte på Fjell Rådhus. Her ble det holdt hilsningstaler fra både fylkesstyret til FpU og fra Fjell FrP. FrP var meget fornøyd med at det ble opprettet lokallag, og så frem til samarbeid med lokallaget.

På årsmøtet ble retningslinjene for lokallagets drift trukket opp. Her ble det blant annet vedtatt at lokallaget skal oppfylle kravene for å få LNU-støtte, skrive fem leserbrev og nesten fordoble antall medlemmer i løpet av året.

Når det gjelder valg av lokallagsstyre ble det kampvotering om samtlige verv. I formannskampen trakk Steffen Ekren det lengste strået. Han har tidligere flere perioder fra både fylkeslag og lokallag bak seg. Ekren sitter også som 3. vara i fylkesstyret til Hordaland FrP.  Forutenom dette har han bred erfaring fra andre organisasjoner.

Ellers består det nye styret av både ferske og erfarne FpUere.

Allerede en halvtime før møtestart var det trangt om plassene.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized