Tilliltsmannskonferansen

I helgen var alle nye tillitsvalgte Hordaland og Bergen FpU i Oslo for å delta på den  tradisjonsrike Tilliltsmannskonferansen på partikontoret i Oslo. Tillitsmannskonferansen avholdes for nye tillitsvalgte ifra hele landet.

Konferansen ble åpnet av Fremskrittspartiets leder Siv Jensen. Hun fortalte til nærmere hundre ferske tillitsvalgte hvorfor akkurat Fremskrittspartiet sine løsninger er det Norge trenger i møte med alle utfordringene som landet vårt står ovenfor.

En lærerik opplevelse

Tillitsmannskonferansen gir et godt utgangspunkt for den aktiviteten vi som fylkeslag skal drive med det kommende året. Mange nye tillitsvalgte opparbeidet seg verdifull erfaring og fikk mange nyttig tips om hvordan det er å være tillitsvalgt i FpU.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized