Hordaland FrP sitt årsmøte

I helgen deltok flere FpUere på årsmøte til Hordaland Fremskrittspartiet.

Her fikk vi gjennomslag for mye god politikk. Vi fikk blant annet
gjennomslag for et forslag om at politifolk, brannmenn, piloter og ansatte i militære og flere arbeidsgrupper skal få lov å stå i lenger i arbeid. I stedet for å tvinge folk til å pensjonere seg grunnet alder bør man ta utgangspunkt i den enkeltes helse. Det er mange som gjerne ville jobbet lengre. Flere pensjonerte politifolk fortsetter som etterforskere i forsikringsselskaper eller finansinstitusjoner – dette er ressurser som politiet fremdeles har stor bruk for. Alder er ingen hindring!

I tillegg fikk vi gjennomslag for krav om fremleggelse av politiattest for å jobbe i eldreomsorgen i Hordalands kommuner. Det er idag krav om politiattest for å arbeide med barn, unge og funksjonhemmede, men ikke for å jobbe med eldre mennesker. Hordaland FpU mener ikke at en merknad på politiattesten skal hindre folk i å bli ansatt. Arbeidsgiveren burde imidlertid være kjent med kriminelle forhold slik at man kan ta det med i vurderingen av ansettelse og arbeidsoppgaver.

Ellers ble det også gjennomslag for å øke inntekts- og formuegrensen for utdanningsstipend!

Tusen takk til Hordaland FrP for at vi fikk delta på et utrolig hyggelig fylkesårsmøte

/https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12705720_10153392811138441_3142252659224694419_n.jpg?oh=766d82ccdf3d7273d6d5ce8c293e2a12&oe=573A0D3B

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized