Spørretimen med Per Sandberg

Nok en vellykket spørretime unnagjort.

Onsdag 10. februar inviterte Hordaland FpU til spørretime med pizza og brus. Dette var den andre sendingen av FpUs spørretime som er et direktesendt talkshow som vises eksklusivt i ulike FpU-lokallag. Det betyr at en kun får se showet på en av våre FpU-kvelder.

Denne gangen var det fiskeriminister og 1. nestleder i FrP, Per Sandberg som gjestet studio. Sandberg er oppvokst på Skogn i Nord-Trøndelag, og bor for tiden på Senja. Det betyr som oftest at det bare er å glede seg til gode historier. Sandberg er i tillegg kjent for å være en artig, ærlig og intens kar, som gjerne forteller en god vits eller fem. Dette leverte han også denne onsdagen.

I Hordaland ble det avholdt spørretime både på partikontoret i Bergen, samt på Sotra Arena. Spesielt på Sotra, hvor det var skolebesøk tidligere på dagen, ble arrangementet vellykket med 17 nye medlemmer som tok turen. Hordaland FpU hadde for anledningen også besøk av FpUs nestformann, Petter Melsom.

Neste spørretimen er 15. mars. Følg med på https://www.facebook.com/Hordaland-FpU-22483363440/ for arrangement.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized